MERSİN ECZACI ODASI ODAMIZDAN GÜNCELLENDİ !! MEDİKAL FATURA TESLİM DÜZENİ

GÜNCELLENDİ !! MEDİKAL FATURA TESLİM DÜZENİ

Adana SGK Medikal birimi tarafından yapılan görüşmeler sonrasında fatura teslim düzeni aşağıdaki şekilde güncellenmiştir. Her grup için bu işlemlerin ayrı ayrı yapılması gerekmektedir.

SARI KLASÖR İÇERİSİNE DELİNEREK KONULACAK EVRAKLAR;
a)Reçete grubuna ait çıktıdan 2 adet (Oda sayfası; Hızlı Erişim-> Dosyalar -> Form&Dilekçe)
(1.Grup Tıbbi Sarf Malzeme Reçeteleri, 2.Grup Hasta Bezi Reçeteleri, 3.Grup Hazır Ortez Protez Reçeteleri şeklinde)
b)Reçete ve Eki evraklar

SARI KLASÖR DIŞINDA TESLİM EDİLECEK EVRAKLAR;
a) 2 adet Fatura Üst Yazısı(Ek 6/6) (Oda sayfası; Hızlı Erişim-> Dosyalar -> Form&Dilekçe)
b) 2 adet İcmal Listesi (Medşahıs Dönem Sonlandırma bölümünden alınan)
c) 2 adet Fatura Çıktısı (Medşahıs Fatura Sonlandırma bölümünden alınan)
d) 2 adet Fatura Tüm Liste (Medşahıs Fatura Sonlandırma bölümünden alınan)
e) Eczane Tarafından Kesilen Fatura

Not(SGK maili): Ekim ayı itibari ile her gruba ait tek referans numarası verilmesi kalktığı için Medula sisteminde her gruba ait ayrı referans numarası vermeye başlaması nedeni ile fatura teslim edilirken her gruba ait fatura, 2 adet fatura teslim üst yazısı(EK-6/6), 2 adet icmal listesi, 2 adet fatura listesi ile teslimat yapılacaktır.

Sarı klasör yan tarafına yazılacak bilgilerde bir değişiklik olmamıştır;

1.GRUP
TIBBİ SARF MALZEMELER

(BU KISIM 2. GRUP İÇİN HASTA ALT BEZİ, 3.GRUP İÇİN HAZIR ORTEZ PROTEZ OLARAK DÜZENLENECEKTİR)

TESİS KODU: 1833…. (ECZANE SİCİL NO)