"BÜTÜNSEL TIPTA LABORATUVAR ANALİZLERİ" KONULU EĞİTİM

Değerli meslektaşlarımız;

Eczanede karşılaştığımız kan, idrar tahlillerinin bütünsel tıp bakış açısıyla yorumlanması, bütünsel tıpta doktor-eczacı-hasta işbirliğinin önemi gibi konuların konuşulacağı "BÜTÜNSEL TIPTA LABORATUVAR ANALİZLERİ" konulu eğitim 27 Eylül Salı günü saat 14.00'de Odamız 3. kat toplantı salonunda Uzm. Dr. Elif RUŞEN tarafından gerçekleştirilecektir.

Eğitime tüm meslektaşlarımız davetli olup,

Katılım için bilgilerinize sunarız.

Uzm. Dr. Elif RUŞEN

1983 yılında Kocaeli’nde doğan, ilk-orta öğrenimini Kocaeli’nde tamamlayan Elif Ruşen, İstanbul Atatürk Fen lisesinden 2001, Kocaeli Tıp Fakültesinden 2007 yılında mezun olmuştur.  Tortum sağlık ocağında ve acil biriminde mecburi hizmet yapmıştır.

2014 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde İç Hastalıkları uzmanlığını tamamlamış ve meslek hayatına Kocaeli Devlet Hastanesi ve Tarsus Devlet Hastanesinde iç hastalıkları uzmanı olarak devam etmiş,  Çukurova bölgesinde iş yeri hekimliği yapmıştır, şuan kendi muayenehanesinde çalışmaktadır. Evli ve 2 çocuk annesidir.

22 Eylül 2022 - Okunma Sayısı : 709