DANIŞTAY, YARGITAY, SAYIŞTAY, GENELKURMAY BAŞKANLIĞI, ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI İLE HAKİMLER VE SAVCILAR KURULU 2020 YILI SÖZLEŞME FORMLARI HAKKINDA

Birliğimiz ile T.C. Danıştay Başkanlığı, T.C. Yargıtay Başkanlığı, T.C. Sayıştay Başkanlığı, T.C. Genelkurmay Başkanlığı, T.C. Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Hakimler ve Savcılar Kurulu arasında imzalanan Protokollerin ilgili maddeleri gereğince sözleşme yenileme işlemlerinin 15 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Adı geçen Kurumlara ait 2020 yılı için sözleşme için sözleşme yapmak / yenilemek isteyen meslektaşlarımızın 1 Aralık 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza dilekçe ile başvuru yapabileceklerini bildirir, (her bir sözleşme satış fiyatı 75 TL'dir)

Bilgilerinize sunarız.

13 Kasım 2020 - Okunma Sayısı : 1165