GÜNCELLENMİŞTİR MAYIS AYINDA KARŞILANAN , C GRUBU TEVZİ REÇETELERİNİN DÜZELTME İŞLEMİ HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Mayıs ayı içerisinde meslektaşlarımız tarafından karşılanan ve “C” grubunda yer almayan tevzi reçetelerinin, medula provizyon sisteminden çağırılarak “sıralı dağıtım reçetesi” kutucuğu işaretlenip tekrar kaydının yapılması gerekmektedir.

 

Ancak medula sisteminde yaşanan sorun nedeni ile, Haziran ayı içerisinde çağrılıp kayıt yapılan reçeteler Mayıs ayı “C” grubuna değil de, Haziran ayı “C” grubuna eklenmektedir.

 

Konu hakkında TEB ve SGK ile görüşmelerimiz devam etmekte olup, meslektaşlarımızın mağdur olmamaları için kurumlardan gelecek cevap doğrultusunda yapacağımız duyuruya kadar yeniden kayıt yapılmaması için,

 

 

         Bilgilerinize sunulur

 

 

NOT: Bugün saat 16:00 itibariyle Konu hakkında kurum tarafından gelen bilgi; bu gece yeni sürümün devreye gireceği ve yarın itibariyle gerekli işlemlerin gerçekleştirilebileceği yönündedir.

04 Haziran 2012 - Okunma Sayısı : 2899