“MODERN İLAÇ ŞEKİLLERİ VE BİYOTEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ” MESLEK İÇİ EĞİTİM PROGRAMI

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından eczacı odaları yöneticileri ve üyeleri için 21-22 Şubat 2004 tarihlerinde. 50 kişinin katılabileceği " Modern İlaç Şekilleri ve Biyoteknoloji Ürünleri" Meslek İçi Eğitim Programı düzenlenecektir. Eğitim TEB Eczacılık Akademisi'nde yapılacaktır. "Eğitim Programı'"' ve Eczacıların doldurması gereken "Kayıt Formu"nu Odamızdan temin edebilirsiniz.

Eğitim programına katılmak isteyen eczacıların formu doldurup ilgili Bölge Eczacı Odasına göndermeleri gerekmektedir.

Eğitim programı Eczacılık Akademisi tarafından ücretsiz olarak sağlanacaktır. Katılımcıların yol ve konaklama giderleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır. Konaklama için istenirse TEB Sosyal ve Kültürel Tesisleri ile (0 312 241 01 08 ) ile en kısa zamanda irtibata geçilmelidir.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2714