BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ

Ecz. Hüseyin ŞİMŞEK

1970 yılında Mersin de doğdu. İlköğrenimimi Kuvai Milliye İlkokulunda, orta ve lise eğitimini T.S.G. Lisesinde tamamladı. 1988 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandı. 1995 Mersin'de Şimşek Eczanesini açarak serbest eczacılık hayatına başladı. 1999 yılında askerlik görevini Kars/Kağızman'da tamamladı. Aynı yıl Mersin Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 1999-2003 yılları arasında bu göreve devam etti. 2003 yılı ve ardından 2005 seçimlerinden sonra Mersin Eczacı Odası Genel Sekreterliği'ne şeçildi. Aralık 2005 - Eylül 2017 tarihleri arasında Oda Başkanı olarak, 2017 - 2019 tarihleri arasında TEB Büyük Kongre Delegesi olarak görev aldı.

Ecz. Mehmet İbrahim ÖZKOL

1966 Yılında Gaziantep’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gaziantep'te tamamladı. Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden 1989 yılında mezun oldu. Mersin Ege Eczanesi sahip ve Mesul Müdürüdür. 1994-1999 yılları arasında İçel Ecza Koop. Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkanlığı, 1998-99 yıllarında Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Odamız bünyesindeki çeşitli komisyonlarda görev aldı. 2007 - 2009 tarihleri arasında Denetleme Kurulu başkanlığı görevini yaptı. 2009 - 2013 tarihleri arasında Oda saymanı olarak görev yaptı. 2013 yılı Eylül ayı itibarı ile odamız Genel Sekreterlik görevine seçilmiştir. Aralık 2015 tarihinden bu yana TEB Merkez Heyeti Saymanı olarak görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Ecz. Diler GÖKÇE

1975 yılında Fethiye de doğdu. İlköğrenimini Fethiye'de orta ve lise eğitimini Muğla'da tamamladı. 1998 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun olduktan sonra 3 yıl Bristol Myers Squibb ilaçlarında çalıştı. 2004 yılına kadar Adana Emekli Sandığında görev yaptı. 2004 yılı Ocak ayında Diler Eczanesi açtı. Akdeniz Ara Bölge temsilci yardımcılığı görevini yaptı. Odamızın kurduğu çeşitli komisyonlarda görev aldı. 2009 - 2013 tarihleri arasında Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Eylül 2015 - Aralık 2015 tarihleri arasında Yönetim Kurulu üyeliği, 16 Aralık 2015 - Eylül 2017 tarihleri arasında Oda Saymanlığı görevini, 2017 - 2019 tarihleri arasında Oda Genel Sekreterlik ve TEB Büyük Kongre Delegeliği görevini yaptı. 2 çocuk annesidir.

Ecz.  Tarkan BİR
Ecz. Tarkan BİR

1967 yılında İstanbul’da doğdu, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. 1991 yılında serbest eczacılığa başladı, 2001 yılı itibarı ile İçel Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulunda görev aldı. 2007 - 2010 tarihleri arasında şimdiki adı Güney Ecza Kooperatifi olan İçel Ecza Kooperatifinin II. Başkanlığını yaptı. 2009 - 2010 tarihleri arasında Çağdaş Eczacılar Laboratuarı Yönetim Kurulunda görev aldı. 2010 yılında seçimle Güney Ecza Kooperatifi Başkanı olarak göreve başladı ve halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Uzm. Ecz. Polat Koray HEYBELİ

1976 yılında Ankara'da doğdu. Orta ve Lise Öğrenimini  Özel Yükseliş Koleji'nde tamamladı. 1999 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. 2001 yılında Anamur'da Dilşad Eczanesini açtı. 2003 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Analitik Kimya Ana Bilim Dalında yüksek lisansını tamamladı. 2007 - 2013 tarihleri arasında Anamur  Temsilci  yardımcılığı ve 2013 yıllarından buyana Anamur Temsilciliği yaptı. Anamurspor yönetim kurulu üyeliği, Anamur Galatasaray Taraftar Derneği Başkanlığı, Polis Derneği yöneticiliği gibi çeşitli STK'larda görev yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ecz. Kamer MUT ARI

1984 yılında Tarsus’ta doğdu. Orta ve lise öğrenimini Abdülkerim Bengi Anadolu Lisesinde tamamladı. 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı yıl Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde yüksek lisans eğitimine başladı. 2005 yılında Tarsus’ta Kamer Eczanesini açtı. 2013 - 2017 tarihleri arasında Tarsus temsilci yardımcılığı, 2017 -  2019 tarihleri arasında Tarsus ilçe Temsilciliği yaptı. Evli ve 2 çocuk annesidir.

Ecz. Taner UYSAL

1975 yılında Antalya'da doğdu. İlköğrenimini Afyon'da, ortaokul ve lise eğitimini Mersin'de tamamladı. 1998 yılında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. 2000 yılında İlimiz Silifke İlçesinde Uysal Eczanesini açtı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.