DENETLEME KURULU

Ecz. Rüya DEMİRHAN
BAŞKAN

24.12.1971 yılında Diyarbakır'ın Lice İlçesinde doğdu. İlkokulu Hatay'ın Samandağ İlçesinde, Ortaokul ve Liseyi Ankara'nın Ayaş İlçesinde tamamladı. 1993 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı yıl memleketi olan Siirt'in Baykan İlçesinde Erdoğan Eczanesini açarak Serbest Eczacılığa başladı. Bağlı olduğu Batman Eczacı Odası Haysiyet Divanında, Reçete inceleme Komisyonlarında görev aldı ve İlçe temsilciliği yaptı. 2007 yılında Mersin'e taşınarak Rüya Eczanesini açtı. 2009 - 2011 tarihleri arasında Denetleme Kurulunda görev aldı. 2011 - 2013 tarihleri arasında Yönetim Kurulu üyeliği, 2015 - 2019 tarihleri arasında Denetleme Kurulu başkanlığı yaptı. Evli ve 2 çocuk annesidir.

Ecz. Ayşe Görkem ÖZAYDIN
ÜYE

1985 yılında Karabük'te doğdu. İlkokulu Demirçelik İlkokulunda, orta ve lise eğitimini Karabük Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2008 yılında Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı yıl Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü'nde göreve başladı. 2009-2011 yılları arasında Çanakkale İlaç ve Eczacılık Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2011 yılının Haziran ayında Erdemli ilçemizde Görkem Eczanesini açtı. 2011 - 2013 tarihleri arasında Yönetim Kurulu yedek üyeliği, Muvazaa Komsyonu ve Mevzuat Komisyonunda görev aldı. 2013 - 2015 tarihleri arasında Yönetim Kurulu üyeliği, 2015 - 2019 tarihleri arasında Denetleme Kurulu üyeliği yaptı. Evli ve 1 çocuk annesidir.

Ecz. Tuğba BOZKURT
ÜYE

1978 yılında Sivas'ta doğdu. İlkokulu Sivas'ta, Ortaokul ve iseyi Mersin'de tamamladı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi'nden mezun oldu. Aynı yıl o zamanki adı İçel Ecza Kooperatifi olan Güney Ecza Kooperatifi'nde göreve başladı. 2003 yılında Çamlıbel Eczanesini açarak serbest eczacılığa başladı. Odamız tevzi komisyonu ve nöbet komisyonunda görev aldı. 2017 - 2019 tarihleri arasında Akdeniz İlçe Temsilciliği yaptı. Evli ve 2 çocuk annesidir.