HAYSİYET DİVANI

Ecz. Eser PEKDAĞ
BAŞKAN

1981 yılında Mersin'in Tarsus İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamladı. 2005 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. 2013 - 2017 tarihleri arasında Yönetim Kurulu üyeliği (2014 Aralık - 2015 Eylül tarihleri arasında Oda saymanlığı) yaptı.

Ecz. Erdal KURTARAN
BAŞKAN YARDIMCISI

1980 yılında Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Afşin TEK İlkokulunda, orta öğrenimini ve lise eğitimini Mersin Dumlupınar Lisesinde tamamladı. 1998 yılında Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandı. 2003 yılında askerlik hizmetini tamamladı. 2004 - 2007 tarihleri arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde ve 2007 - 2008 tarihleri arasında Mersin Mut Devlet Hastanesi'nde kamu eczacılığı yaptı. 2008 yılında İlimiz Silifke İlçesi Taşucu beldesinde Neşeli Eczanesini açarak serbest eczacılığa başladı. 2015 - 2017 tarihleri arasında Haysiyet Divanı üyeliği yaptı. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Ecz. Bilge KAYA
SÖZCÜ

1972 yılında Mardin'de doğdu. İlk öğretim, orta öğretim ve lise eğitimini Mersin'de tamamladı. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. Mezitli İlçemizde Bilge Eczanesini açtı. 2015 - 2019 tarihleri arasında Haysiyet Divanı üyeliği yaptı. Evli ve 1 çocuk annesidir.

Ecz.  Hacer DAYE
Ecz. Hacer DAYE
ÜYE

1974 yılında Şanlıurfa'da doğdu . İlk öğretimini Ankara'da orta öğretimini ve lise eğitimini Mersin'de tamamladı. 1991-1995 yılları arasında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde okudu . 1997 yılında Yenişehir İlçesinde Tanrıverdi Eczanesini açtı. GEK Yönetim Kurulu yedek üyeliği, Mersin Eczacı Odası Yönetim Kurulu yedek üyeliği ve Pozcu Bölgesi temsilciliği, 2017 - 2019 tarihleri arasında Haysiyet Divanı üyeliği görevlerini yaptı.  Evli ve iki çocuk annesidir.

Ecz.  Filiz DERKUŞ KAPLANCIK
Ecz. Filiz DERKUŞ KAPLANCIK
ÜYE

1970 yılında Mersin'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Mersin'de tamamladı. 1991 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. 1991 - 1992 tarihleri arasında Esin Eczanesinde mesul müdürlük yaptı. 1992 yılında Mezitli İlçesinde Derkuş Eczanesini açtı. 2003 - 2005 tarihleri arasında Mersin Eczacı Odası Yönetim Kurulunda, 2003 - 2007 tarihleri arasında Denetleme Kurulunda, 2007 - 2009 tarihleri arasında Haysiyet Divanı üyeliği yaptı. 2009 - 2011 tarihleri arasında TEB Büyük Kongre Delegesi olarak görev aldı. 2011 - 2013 tarihleri arasında Mezitli İlçe Temsilcisi olarak ve Odamızın çeşitli komisyonlarında görev aldı. Evli ve 2 çocuk annesidir.