Uzm. Ecz. Özgün SAĞIR
BAŞKAN

1981 yılında Malatya da doğdu. İlk Orta Lise öğrenimini Malatya da tamamladı. 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesinde Yüksek Lisans Eğitimine başladı ve 2003 yılı Aralık ayında Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesine ataması yapıldı. Adıyaman Meslek Yüksekokulunda Farmakoloji dersleri verdi. 2005 yılının Mart ayında Duygu Eczanesini açtı.

2008 yılında Mersin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Eczacılık Biyokimya Anabilim Dalında yüksek lisansını tamamladı. Halen Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümde öğrenim görmektedir. 2005 yılından itibaren Odamızın çeşitli komisyonlarında görev aldı. 15.Dönem Pozcu Temsilci Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Yedek Üyeliği yaptı. Eylül 2007 - Nisan 2010 tarihleri arasında Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Nisan 2010 - Eylül 2013 tarihleri arasında Oda Genel Sekreteri olarak görev aldı. Eylül 2015 - Aralık 2015 tarihleri arasında Oda Saymanı olarak görev aldı. 16 Aralık 2015 - Eylül 2017 tarihleri arasında Oda Genel Sekreteri olarak, 2017 - 2019 tarihleri arasında Oda Başkanı olarak  görev yaptı.

ozgsagir@yahoo.com

Ecz. Volkan YILDIZ
GENEL SEKRETER

1988 yılında Ankara'da doğdu. İlk öğrenimini Ankara ve Kahramanmaraş'ta tamamladı. Lise ve yüksek öğrenimini Mersin'de tamamladı. 2012 yılında Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. 2012 yılında Mezitli İlçemizde Volkan Eczanesini açtı. 2013 - 2015 tarihleri arasında Yönetim Kurulunda yedek üye olarak görev aldı. 2015 - 2017 döneminde yönetim kurulu üyesi olarak, 2017 - 2019  döneminde Oda Saymanı olarak görev yaptı.

yildizvolkan01@msn.com

Ecz. Murat YAVRUTÜRK
SAYMAN

1974 yılında Van'da doğdu. İlk öğrenimini Van, orta öğrenimini Kilis, lise öğrenimini Mersin'de tamamladı. Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. Akdamar Eczanesi sahip ve mesul müdürüdür. Odamızın çeşitli komisyonlarında, çevre bölgesi temsilci yardımcılığı ve temsilciliği görevlerinde bulundu. 2015 - 2019 tarihleri arasında Denetleme Kurulu üyeliği yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

akdamareczane@hotmail.com

Ecz. Aliye AKGÜL AYDIN
ÜYE

1990 yılında Batman’da doğdu. İlköğretimi 100. Yıl İÖO. da okudu. Ortaöğretimi Namık Kemal İÖO. ve liseyi Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesinde okudu. 2013 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun olduktan sonra Ekim 2013 te Yenişehir İlçesinde Akgül Eczanesini açtı. 20. dönemde yönetim kurulu yedek üyeliği yaptı.

aliyeakgul@hotmail.com

Ecz.Ayhan KAHYAOĞLU
ÜYE

1980 yılında Mersinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana Özel Gülek Kolejinde, lise öğrenimini Adana Gönen Kolejinde  1998 yılında tamamladı. 2000 yılında Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesine girdi,  2004 yılında mezun oldu. Askerliğini 2005 yılında yedek subay olarak yaptı. 2006 yılında Mersin'de eczanesini açtı. 2009 yılının Ağustos ayında eczanesini Tarsus İlçesine nakil etti. Bu tarihten itibaren Tarsus İlçemizde faaliyet göstermektedir. 2013 - 2017 yılları arasında Odamız  Tarsus temsilcisi olarak görev yaptı. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

ayhankahyaoglu@hotmail.com

Ecz. Mehmet Sait EKE
ÜYE

1989 yılında Şırnak'ta doğdu. İlköğrenimini 100.yıl İlköğretim Okulunda, orta öğrenimini Şevket  Pozcu İlköğretim Okulunda, lise öğrenimini Dumlupınar Lisesi'nde tamamladı. 2012 yılında  Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. 2012 yılının Ağustos ayında Akdeniz  İlçesinde Sait Eczanesini açtı. 2015 - 2019 tarihleri arasında Yönetim Kurulunda yedek üye    olarak görev aldı.

mse_33_73@hotmail.com

Ecz. Cemil Oktay ASLAN
ÜYE

1991 yılında Gülnar’da doğdu. İlk öğretimini sırasıyla Gülnar Dayıcık İlköğretim Okulu'nda, Necatibey İlkokulu’nda ve Sabiha Çiftçi İlköğretim Okulu’nda,  lise öğrenimini  MTSO Anadolu Lisesi’nde 2009 yılında tamamladı. 2014 yılında İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. 2015 yılında Yenişehir İlçemizde Taşeli Eczanesini açtı. 2015 - 2017 yılları arasında Yenişehir İlçe temsilci yardımcılığı yaptı, 2017 - 2019 yılları arasında  Yönetim Kurulunda yedek üye olarak görev aldı.

eczoktayaslan@gmail.com