SİGARAYI BIRAKMA YOLLARI VE ECZACININ ROLÜ KONULU ONLİNE EĞİTİM


Değerli Meslektaşlarımız;

"SİGARAYI BIRAKMA YOLLARI VE ECZACININ ROLÜ"  konulu eğitim 22 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 20:00'de Ecz. Şerifenur Taşkıran ile gerçekleştirilecektir.

Eğitim zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek olup bağlantı linki yayın öncesi meslektaşlarımızla paylaşılacaktır.

Eğitime tüm meslektaşlarımız davetli olup, katılım için bilgilerinize sunarız.

 

 

Ecz. Şerifenur Taşkıran

Johnson&Johnson Consumer Health Türkiye’de Yönetim Kurulu Üyesi ve Ruhsatlandırma ve Medikal Bölüm Yöneticisi olarak çalışmaktadır. Cağaloğlu Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunudur. 2000 yılında başladığı çalışma hayatında, Schering Alman ve Bayer İlaç’ta ruhsatlandırma, mesul eczacılık ve kalite güvence alanlarında çeşitli sorumluluklar üstlenmiştir. 2007 yılından beri yönetici olarak çalışmakta olduğu Johnson&Johnson’da belirli dönemlerde kalite güvence, tüketici hizmetleri, sağlık hizmetlerinde uyum, medikal pazarlama alanlarında sorumluluk üstlenmiş olup, halihazırda Ruhsatlandırma ve Pazara Erişim, Medikal Müdürlük ve Teknik Müdürlük sorumluluklarını ilaç, tıbbi cihaz ve kozmetik kategorilerindeki ürünler için sürdürmektedir. Çeşitli sektör derneklerinde yönetici ve üye olarak görev almaktadır. Kurum içi çeşitlilik alanında öncü derneklerde ve Johnson&Johnson’da idari sorumluluk üstlenmektedir.


2007-        Johnson & Johnson Consumer Health Turkey

Head of Regulatory & Medical Affairs - Government Affairs & Market Access

2002-2007 Schering - Bayer Turkey

Registration Officer & Deputy to Responsible Pharmacist