ONLİNE BİLGİ YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR


 

14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında , meslektaşlarımız ve Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 5. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla Online Bilgi Yarışması düzenlenecektir.

 17 - 18 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanan yarışmamıza katılmak isteyen meslektaşlarımız ve öğrencilerimiz 10 Mayıs Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza isim ve telefon numaralarını bildirerek kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

 

4 şıklı test sorusu tekniği ile hazırlanan yarışmamızın konuları;

-Mersin’de Eczacılık Tarihçesi,

-SUT ,

-Eczacılık Mevzuatı,

-Genel Kültür

olarak komisyonumuz tarafından belirlenmiştir.

Yarışmamız 50 kişi ile sınırlı olup odaya kayıtlarını yaptıran ilk 50 kişi yarışmaya alınacaktır. 10 kişilik gruplar halinde ilk tur yarışmaları yapılacak ve ilk tur yarışmaları sonunda her grubun birinci ve ikincisi final turuna çıkacaktır. Final turunu kazanan kişi yarışmanın kazananı olacak ve kazanan yarışmacımıza Majistral Seti hediye edilecektir.

Yarışmaya katılacak isimler belirlendikten sonra kurulacak Whatsapp grubu üzerinden yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgilendirmeler yapılacak olup, Whatsapp grubu üzerinden Zoom bağlantı linki yarışma öncesinde iletilecektir.

Zoom üzerinden online bağlantı sağlandıktan sonra Kahoot uygulamasına bilgisayar üzerinden arama moturuna kahoot.it yazarak ya da cep telefonlarına Kahoot  uygulaması indirilerek  yarışmaya katılım sağlanabilecektir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yarışmaya bilgisayarların arama motoru üzerinden katılmak isteyen yarışmacılarımız  yarışma başlangıcında verilecek olan Game PIN’i ilgili alana girerek yarışmaya katılım sağlayacaktır.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yarışmaya mobil uygulamadan katılmak isteyen yarışmacılarımız uygulama açıldıktan sonra önce Enter PIN’i tuşlayıp yukarıdaki ekran geldikten sonra yarışma başlangıcında  verilecek olan Game PIN’i girerek yarışmaya katılım sağlayacaktır.

Bilgilerinize sunarız.