ODAMIZIN 2021 YILI OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURULU HAKKINDA


Odamızın 2021 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu 25 Eylül 2021 tarihinde Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi Özgürlük Salonunda 172 meslektaşımızın katılımı ile gerçekleşti.

Oda Başkanı Uzm. Ecz. Özgün SAĞIR'ın açılış konuşmasının ardından Güney Ecza Kooperatifi başkanı Ecz. Tarkan BİR,  MEÜ. Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmiye CANACANKATAN, Yenişehir Belediye Başkanı Ecz. Abdullah ÖZYİĞİT, Akdeniz Belediye Başkanı Ecz. M. Mustafa GÜLTAK, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Gülcan AKIŞ kürsü aldı.

Divan Başkanlığına Ecz. Hüseyin ŞİMŞEK, Başkan Yardımcılığına Ecz. Fatma K. KAHİLOĞULLARI, yazman üyeliklere Ecz. Şadiye Gizem DENGÜR ve Ecz. Alihan GÖKTÜRK seçildi.

Yönetim Kurulu Çalışma Raporu, Hesap Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu Genel Kurul'a sunuldu. 

Mersin Eczacı Odası İktisadi İşletme Hesap ve Çalışma Raporları Genel Kurula sunuldu.

Gündemin Çalışma ve Hesap Raporları ile Denetleme Raporunun görüşülmesi maddesinde;   Ecz. Aytekin SARPKAYA, Ecz. Çağatay ÇAKAR ve Ecz. Eda GÖKÇE kürsü aldı.

 Yönetim Kurulu Çalışma Raporu ve Hesap Raporları ayrı ayrı oylandı ve her iki raporda oy birliği ile ibra edildi.

 Denetleme Kurulu Raporu Genel Kurulun oylamasına sunuldu ve oy birliği ile ibra edildi.

Uzm. Ecz. Özgün SAĞIR kürsü alarak desteklerinden dolayı ayrıca yönetim kurulu çalışma ve hesap raporlarını ayrı ayrı ibra ettikleri için Hazirun'a teşekkür etti.

Gündemin "Temsilcilik Giderleri ve Tefriş Fonu" oluşturulması maddesi ile ilgili divana verilen  200,00 TL ve 250,00 TL olan iki ayrı önerge oylamaya sunuldu.  Temsilcilik ve Tefriş Fonu  oy çokluğu ile bir önceki dönem olduğu gibi 200,00 TL olarak kabul edildi.

26.09.2021 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Divanı, Büyük Kongre Delegeleri asil ve yedek adaylıkları için verilen önerge Divana sunuldu ve Genel Kurulda okundu.  

Genel Kurul Divan Başkanı Ecz. Hüseyin ŞİMŞEK'in 26.09.2021 Pazar günü saat 09.00 / 17:00 arasında seçim yapılacağını bildirmesiyle sona erdi.

Katılım sağlayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.