UZEM ULUSAL ZAHİR MERKEZİ HİZMETLERİNİ DEĞERLENDİRME VE GELİŞTİRME ANKETİ

T.C. Sağlık Bakanlığı Refik Saydam Hıfsızsıhha Merkezi Başkanlığı tarafından Birliğimize gönderilen 4611 sayılı yazı ile, 1986 yılından bu yana, Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi Başkanlığı'nda hizmet sunan Zehir Danışma Merkezi'nin Sağlık Bakanlığı tarafından kendisine verilen önem ve destek ile, Ulusal Zahir Merkezi (UZEM) adıyla yeniden yapılanma sürecine girdiği, öngörülen yapılanma içerisinde hizmet alanını genişletmeyi ve hizmet kalitesini artırmayı hedeflediği bildirilmektedir.

UZEM'in daha geniş kitlelere daha iyi hizmet vermesi amacıyla, öneri ve geri bildirimleri değerlendirmek üzere, bu öneri ve geri bildirimlerin toplanması için bir anket formu hazırlanmıştır.

Kaliteli ve etkili hizmet sunulması amacıyla aşağıda bulunan anket formunun doldurularak Odamıza ulaştırılması yada Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi Başkanlığı Ulusal Zehir Merkezi'ne gönderilmesi gerekmektedir.

İlgili form a <http://www.rshm.saglik.gov.tr/uzem/anket.doc> adresinden de ulaşılabilir.

ek_dosya